ADATA lansează Premier Extreme SDXC SD7.0 – primul card SD Express cu verificare SD7.0

0
1808

Finalul săptămânii ne rezervă și o lansare din partea celor de la ADATA. Este vorba despre Premier Extreme SDXC SD7.0 – primul card SD Express din lume cu verificare SD7.0. Acesta vine echipat cu un controler SMI SM2708AB și mai multe detalii avem în rândurile următoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm că certificare SD Express realizată de Asociația SD afirmă că acest card îndeplinește standardele riguroase de interfață SDA pentru performanță și fiabilitate. Noul card le permite utilizatorilor să profite de cele mai recente laptopuri compatibile SD Express de la toate mărcile majore de PC-uri.

ADATA

Cardul ADATA Premier Extreme SDXC SD7.0 are suport PCIe Gen3x1 și NVMe. De asemenea, oferă viteze de citire și de scriere de până la 800/700 MB/s, fiind de 1.5 ori mai rapid decât SSD-urile ADATA. Față de cardurile SD UHS-II și cardurile SD UHS-I, acesta este de aproximativ 2.7, respectiv de 8 ori mai rapid.

Veți putea utiliza acest card în camere digitale pentru a realiza fotografii de înaltă calitate sau videoclipuri 4K. Mai apoi va fi inserat într-un computer care acceptă SD 7.0 pentru editare și redare fără probleme. Noul card este compatibil cu echipamente video UHS-I, cu o viteză de citire și scriere de 100 MB/s. Este conform cu clasa video V30.

Este ideal pentru a lucra cu aplicațiile de înregistrare video 4K UHD și vine în variante de 256 GB sau 515 GB. Mai aflați că noul card dispune de cod de corectare a erorilor, pentru a asigura acuratețea datelor. Este rezistent la apă, șocuri, raze X și poate funcționa și la temperaturi ridicate și scăzute.