Produsele XPG primesc prestigiosul premiu Red Dot Award 2021: Product Design

0
1000
XPG

XPG este un brand cu renume pe piață, un furnizor de sisteme, componente și periferice adresate gamerilor, profesioniștilor Esports și pasionaților de tehnologie. Produsele sale sunt apreciate pretutindeni, iar astăzi aflăm că 3 dintre acestea au primit prestigiosul premiu al Red Dot Award 2021: Product Design. Detalii extra despre ele avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând descoperim cele 3 produse premiate. Acestea sunt SSD-ul PCIe Gen4 GAMMIX S70 și modulele de memorie DDR4 SPECTRIX D70G și SPECTRIX D50 Xtreme.

Iată ce a declarat Ibsen Chen, Product Marketing Director la ADATA despre premiile XPG:

Suntem încântați că trei dintre produsele noastre au fost onorate de Red Dot, acest lucru ne afirmă angajamentul de a livra nu numai produse cu performanțe de top, dar și cu design impresionant. Cu moștenirea noastră înrădăcinată și leadership în dispozitivele de stocare și memorie, este potrivit ca printre cei trei câștigători ai Red Dot să existe o unitate SSD și două module DRAM.

Despre SSD-ul XPG GAMMIX S70 aflăm că este echipat cu cea mai recentă interfață PCIe Gen4. Oferă perfomanțe secvențiale de citire/scriere de până la 7400/6400Mbps și are un radiator cu design proprietar, fiind realizat din aluminiu cu structură stratificată. Cât despre modulele de memorie DDR XPG SPECTRIX D70G, acestea utilizează o abordare de proiectare diferită de alte module de memorie.

XPG

Acestea sunt construite pe o filozofie a „personalităților duale„, cu o suprafață netedă și o alta canelată și zimțată. Dispozitivul oferă două înfățișări distincte atunci când iluminarea RGB este pornită sau oprită. D70G oferă frecvențe de până la 4600 MHz pentru multitasking eficient, iar Spectrix D50 Extreme ajunge la 5000MHz. Și acestea din urmă au iluminare RGB. Oferă viteze incredibile pentru finalizarea task-urilor pe PC cât mai rapid și eficient.

XPG

Aflăm și câteva detalii despre Red Dot Award: Product Design. Avem aici un juriu care evaluează cele mai bune design-uri de produs de la producători și designeri din întreaga lume. Totul a început în 1955 și este astfel recunoscută excelența în proiectarea produselor, design-ul și conceptele de design. Premiile sunt acordate pe principiul selecției și prezentării, fiind selectate de un comitate internațional.