Legrand lansează pe plan local gama de produse Living Now, concepută pentru a se potrivi în orice casă

0
1294
Legrand
Legrand lansează pe plan local gama de produse Living Now, concepută pentru a se potrivi în orice casă

Legrand România anunță astăzi printr-un comunicat de presă lansarea gamei Living Now. Aceasta sosește în continuarea gamei de succes Living a mărcii BTicino care reprezintă un punct de referință pe piața produselor smart home. Noua gamă reunește cele mai avansate tehnologii și aduce un design elegant, după cum era de așteptat de la Legrand. Avem detalii despre noua gamă mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Gama de produse Living Now a fost concepută pentru a se potrivi în orice casă. Acestea pot gestiona principalele funcții ale sistemului electric de acasă: luminile, storurile și energia electrică, chiar și de la distanță. Folosind un smartphone toate acestea se pot controla facil, prin aplicația Home + Control, inclusiv prin comenzi vocale.

Realizată în colaborare cu Netatmo, lider în domeniul soluțiilor IoT pentru case, Living Now este compatibilă cu cele mai populare boxe smart, oferind astfel posibilitatea creării unor noi scenarii de utilizare.  Living Now este compatibilă cu Apple Homekit, Google Home și cu Amazon Alexa. Dispozitivul este dotat cu un cadru flexibil ce asigură aderența perfectă pe orice tip de perete, ascunzând imperfecțiunile acestuia prin crearea unui efect de plutire. Produsele sunt disponibile în 3 nuanțe: alb, bej nisip și negru, precum și în 16 variante de finisaje din diverse materiale: tehnopolimeri, metal sau lemn. 

Franco Villani, Managing Director BTicino, a declarat:

 “Pentru BTicino, Living Now reprezintă cea mai importantă lansare din ultimii 15 ani. În spatele acestei noi game smart stau leadership-ul industrial al brandului, precum și abilitățile unice ale echipei noastre. Living Now întruchipează performanța italiană. Cu ajutorul tehnologiilor electronice avansate ale Grupului, ne-a permis să reinventăm controlul casei și să redefinim standardele de referință ale acestui sector, la fel ca în cazul seriei precedente Living.”

Pentru a-și consolida prezența în sectorul IoT, Grupul Legrand a achiziționat în noiembrie 2018 compania franceză Netatmo. Fondată în 2011, Netatmo dezvoltă produse electronice de ultimă generație, intuitive și cu un design contemporan. Produsele sunt premiate la nivel internațional atât pentru design, cât și pentru tehnologiile utilizate.