Realme urmează să prezinte sub-brand-ul „D”, dedicat dispozitivelor Smart Home

0
690
Realme
Realme urmează să prezinte sub-brand-ul "D", dedicat dispozitivelor Smart Home

Realme este un producător care s-a axat mult timp pe smartphone-uri. Totuși, compania a început să lanseze și alte gadget-uri precum căști și boxe wireless. Acum pregătește și alte dispozitive, din categoria Smart Home, se pare. Aflăm astăzi că Realme urmează să anunțe sub-brand-ul numit simplu „D”, sub umbrela căruia vor debuta noile produse IoT. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se pare că producătorul plănuiește să încheie parteneriate în viitor și să colaboreze cu alți producători pentru dezvoltarea produselor sale Smart Home. Costurile cercetărilor, dezvoltării, ale lanțului de aprovizionare și a asigurării de calitate vor fi astfel împărțite. Compania chineză spune că noul sub-brand „D” va integra dispozitive care fac parte din ecosistemul Realme TechLife. Noul sub-brand ar urma să debuteze pe 25 mai 2021 oficial.

Nu ar fi totuși prima dată când auzim de acest sub-brand. Madhav Steth, CEO-ul și vicepreședintele Realme, a mai vorbit despre acesta și în timpul lansării seriei de telefoane Realme 8, în luna martie. Compania ar urma să lanseze 100 de dispozitive AioT, dar și lifestyle sub noul brand în acest an. Astfel, se zvonește că vor debuta căști wireless, Smart TV-uri, becuri inteligente și alte produse.

Ca un reminder, producătorul a lansat recent și un nou Smart-TV, în martie, alături de smartwatch-ul Realme Watch S Pro și căștile TWS Buds Q2.