Produsele Philips Hue sunt acum compatibile cu Matter, noul standard de conectivitate al sistemelor smart home

0
1439
Philips HUE

Pe final de săptămână avem și o știre din zona Smart Home, veste ce vizează produsele Philips Hue, dar și pe cele WiZ. Acestea sunt acum compatibile cu Matter – noul standard de conectivitate al sistemelor smart home. Aflăm pe această cale că soluția Philips Hue Bridge va fi actualizată automat pentru integrarea cu Matter.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Prin această actualizare, toate produsele Philips Hue vor deveni compatibile cu noul standard unificator al industriei. Aflăm că Matter va fi lansat oficial de către Connectivity Standards Alliance în ultimul trimestru al anului 2021. Acesta  va livra o experiență conectată mai simplificată între sistemul avansat de iluminat și celelalte dispozitive inteligente din locuință.

Philips HUE

Matter a fost cunoscut anterior drept Project CHIP – Connected Home over IP și este noul standard unificator de conectivitate al industriei. Acesta a fost prezentat pe 11 mai și permite dispozitivelor inteligente să funcționeze împreună. Ca beneficii, utilizatorii Philips Hue vor avea parte de o interoperabilitate sporită, fiind simplificată organizarea unei locuințe inteligente.

Philips HUE

Suntem informați că Matter va fi implementat pentru toate produsele Philips Hue într-un singur pas, prin actualizarea lui Hue Brigde. Acesta din urmă este un hub inteligent care conectează și controlează toate produsele Hue. Actualizarea va aduce o experiență mai simplă de conectare a iluminatului cu alte dispozitive inteligente din locuințe. De asemenea, setările anterioare rămân active.

Utilizatorii se vor putea bucura în continuare de varietatea de opțiuni de personalizare ale iluminatului inteligent, cu scene luminoase, rutine și posibilități infinite de divertisment.