Sony lansează noi variante de culoare pentru controllerul DualSense PS5, cu tematică spațială

0
1203

Deși consola PlayStation 5 este în continuare foarte greu de găsit pe rafturile magazinelor, iată că Sony continuă să lanseze accesorii asociate. Astăzi, după cum spune și titlul, descoperim noi variante de culoare pentru controllerul DualSense PS5. După ce inițial am avut doar o singură versiune cea panda alb-negru, acum apar alte două noi opțiuni.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem un model pe negru Midnight Black care adoptă două nuanțe subtile de negru și gri, abordare menită “să reflecte modul în care privim spațiul prin cerul nopții”. Urmează varianta Cosmic Red care adoptă o abordare dual-tone mai notabilă și care inspiră un roșu-vișiniu cu o nuanță de negru subtilă. Acest model ar fi inspirat de nuanțele vii de roșu întâlnite în cosmos.

Sony DualSense PS5

După cum puteți vedea, cele două controllere au același design pentru butoane,  negre pe modelul Black, roșii pe modelul Cosmic Red. Avem și aceeași iluminare subtilă centrală, pe albastru, fără schimbare de nuanță aici. Controllerul DualSense de PS5 se remarcă prin feedback-ul haptic pe care îl oferă. Vine cu triggere adaptive care oferă rezistență pentru a simula de exemplu apăsarea unui trăgaci.

Sony DualSense PS5

De asemenea, acest controller are difuzor integrat, jack audio 3.5 mm pentru a putea conecta căștile cu microfon. Include și port de alimentare USB Type-C. Noile variante de culoare asociate gamepad-ului vor fi disponibile începând de luna viitoare la nivel global și cu toate că Sony nu a specificat prețul, mă aștept ca acesta să fie identic cu cel asociat variantei pe alb, adică 349 lei.

Potrivit ultimelor știri din online, această disponibilitate limitată a consolei PlayStation 5 va mai dura. Totul este pus pe seama crizei globale de procesoare care s-ar putea termina tocmai în 2022. Cei care vor neapărat o consolă Sony PlayStation 5 acum sunt nevoiți să plătească mai mult decât prețul recomandat.

Prețuri Sony PlayStation 5:

  • Digital Edition: 3.395 lei (folosind codul QUICK202)
  • Blu-Ray: 3.977 lei (folosind codul QUICK202)