Philips lansează noi produse Hue: becuri inteligente cu luminozitate sporită

0
1015

Cu câteva săptămâni în urmă au ajuns pe Internet zvonuri că Philips pregătea o nouă serie de produse de iluminat Hue, cu o luminozitate mult mai mare decât până acum. Se pare că scăpările erau reale şi au apărut noi becuri inteligente care ajung şi la 1600 de lumens.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul bec Philips Hue oferă luminozitate de 1600 lumen, pe care o obţineai de obicei de la un model de 100W. Are fitting A21 şi vine doar pe alb, nu şi pe RGB, din păcate pentru cei care vor să îşi facă mediul de lucru sau de locuit mai viu. Costă 20 de dolari acest Hue White A21. Foloseşte protocolul wireless Zigbee pentru a se conecta cu Philips Hue Bridge, iar din el puteţi să îi daţi o serie de comenzi şi să îl controlaţi, la nivel de luminozitate, de aprindere şi închidere programată şi altele. Totul se face cu aplicaţia Philips Hue de pe iOS şi Android, care evident suport şi comenzi vocale prin asistenţi ca Siri sau Google Assistant.

Philips a mai lansat şi o versiune nouă de Lightstrip, Hue Lightstrip Plus. Acesta are suport Bluetooth şi nu va fi nevoie de un hub pentru controlul său. Suportă până la 8 extensii şi costă 79.99 dolari, iar extensiile sunt 24.99 dolari fiecare. E practic o fâşie de LED-uri cu care poţi ilumina o întreagă zonă a casei sau să le pui în jurul televizorului pentru a crea atmosferă.

A mai apărut şi o lampă nouă Hue Bloom, cu design regândit şi luminozitate crescută până la 500 de lumens. Costă 69.99 dolari.