Becurile inteligente Philips HUE nu se vor mai aprinde automat la revenirea energiei electrice după o pană de curent

0
1467
Philips HUE

Printre cele mai răspândite produse Smart Home avem becurile inteligente, dispozitive ușor de folosit care se pot programa să se stingă/aprindă la o anumită oră și care pot ilumina în tot soiul de nuanțe RGB. Cele mai populare sunt Philips HUE, becuri despre care aflăm ceva important astăzi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Suntem informați că de acum înainte becurile inteligente Philips HUE nu se vor mai aprinde automat la revenirea energiei electrice după o pană de curent. Până acum, aceste becuri se aprindeau automat la revenirea energiei electrice, chiar și atunci când locatarii unui apartament să spunem erau plecați sau în toiul nopții când toată lumea dormea.

De acum înainte aceste situații vor fi de domeniul trecutului asta ca urmare a actualizării pregătite pentru aplicația dedicată Philips Hue. De aici utilizatorii vor putea alege ce se întâmplă după o pană de curent la revenirea energiei electrice și pot seta ca becurile să rămână stinse.

Update-ul va sosi până la final de an și dacă încă nu v-ați echipat casa cu becuri Philips Hue, aflați că pe eMAG găsiți o multitudine de oferte din această categorie.