LG aduce în România proiectorul cinematografic 4K CineBeam; Iată dotările sale

0
943

LG Electronics a anunţat lansarea pe piaţa din România a celui mai nou proiector al său, un model cu laser CineBeam 4K. Acest device se numeşte LG HU80KSW şi este primul proiector UHD al companiei sud-coreene.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Oferă o soluţie tip home cinema, o luminozitate de 2500 de lumeni şi proiecţie de până la 150 de inch. Are un design premiat şi faţă de alte proiectoare 4K nu este nici greu, nici costisitor şi nici dificil de instalat în casă. Inginerii şi designerii de la LG se află în spatele acestei realizări, reuşind să îi reducă dimensiunile semnificativ, fără a sacrifica din calitatea imaginii.

LG HU80KSW a fost desemnat drept “Cea mai bună inovaţie” la CES 2018 şi în sfârşit ajunge şi în România. Este un device portabil şi etalează un design inedit, pe verticală ca un soi de turn. Mecanismul său principal e pe baza unui motor în formă de “i” fără oglindă, care îi permite acestui device să proiecteze imagini foarte clare, indiferent dacă se află pe podea, montat pe perete sau agăţat de tavan.

Are şi un mâner comod pentru transport Mirror Reflector-ul sau poate fi folosit drept capac al obiectivului pentru a proteja proiectorul de praf, atunci când este depozitat. Are două difuzoare puternic de 7 W şi nu necesită difuzoare externe. Poate proiecta o imagine cu diagonală de până la 150 de inch şi are o luminozitate de până la 2500 de lumeni, cea mai mare oferită de LG pe vreun proiector.

Suportă conectarea la tastatură şi mouse via USB şi are şi port Ethernet şi HDMI, dar ştie şi wireless. Din ce văd pe Amazon UK costă în jur de 10.000 de lei şi aşteptăm şi preţul pe piaţa locală.