ViewSonic prezintă videoproiectoare cu tehnologie LED de a treia generaţie: LS500W/WH și LS550W/WH

0
1586

ViewSonic, furnizor global de soluţii vizuale a anunţat lansarea celor mai noi modele de videoproiectoare LED, LS500W/WH și LS550W/WH. Acestea sunt destinate întreprinderilor, dar şi pieţelor educaţionale. Vin cu tehnologie LED de a treia generaţie şi sunt modele fără lampă, care oferă luminozitate ridicată şi eficienţă energetică sporită, pentru consum mic de energie şi durată de viaţă îndelungată.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Tehnologia LED de a treia generaţie vine cu o luminozitate îmbunătăţită şi eficienţă energetică sporită datorită driverelor LED avansate şi motoarelor optice. Aceste videoproiectoare de generaţie nouă propun o luminozitate constantă de 2000 de lumeni ANSI, fie că e vorba despre un mediu puternic luminat sau unul întunecat. Au o acoperire de culoare Rec.709 de 125% şi oferă imagini realiste cu performanţe de contrast ridicat.

LS500W/WH și LS550W/WH sunt produse prietenoase cu mediul, reducând cu aproape 50% din consumul de energie faţă de proiectoarele tradiţionale cu lampă. Au o durată de viaţă de 30.000 de ore, eliminând nevoia înlocuirii lămpii. În plus, sursa de lumină LED nu conţine mercur. Instalarea este facilă, iar proiecţiile au unghi de înclinare de 360 de grade, oferind flexibilitate pentru susţinerea aplicaţiilor creative, precum proiecţii pe tavan sau podea.

Funcţia trapezoidală H/V şi reglarea celor 4 colţuri permit o configurare cât mai facilă a proiecţiei din lateral. LS550W/WH vine cu o lentilă cu rază scurtă de 0.49, o soluţie ideală pentru un spaţiu mic, proiectând o dimensiune a ecranului de 100 inci la doar 1.06 metri distanţă.

Această serie de proiectoare oferă şi caracteristici de control LAN, cu management simplu şi centralizat pentru administratorii IT.