BenQ GV30 și GS50 au debutat oficial! Primele proiectoare portabile din lume cu sistem audio 2.1 pentru extra bas

0
846
BenQ GV30
BenQ GV30 și GS50 au debutat oficial! Primele proiectoare portabile din lume cu sistem audio 2.1 pentru extra bas

BenQ este una dintre cele mai populare companii când vine vorba de inovații în domeniul soluțiilor de imagine. Aflăm prin intermediul Mobilissimo.ro că producătorul a anunțat modelele BenQ GV30 și GS50. E vorba despre două videoproiectoare compacte și portabile ce marchează o premieră. Ele sunt echipate cu sisteme audio 2.1 și aduc extra bas. Toate detaliile despre acestea le avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Potrivit BenQ, aceste monitoare oferă o experiență cinematografică la purtător, oferind culori vii și un contrast puternic. Ele au parte de sisteme audio 2.1 formate din difuzoare dedicate pentru sunete medii și înalte, dar și woofer pentru bas profund și rezonant. Acest sistem audio este optimizat de către echipa BenQ treVolo, iar videoproiectoarele vin cu moduri de vizionare precum Cinema, Sport, Gaming și Muzică. De asemenea, ele pot fi utilizate drept difuzor Bluetooth portabil.

Noile proiectoare portabile rulează Android TV, oferind acces la Google Play, aplicații de streaming, filme, emisiuni, sport și jocuri. Totodată, conținutul poate fi transmis facil de pe PC-uri, telefoane cu iOS sau Android și tablete. Ele vin și cu port HDMI permițând conectarea unei console sau a unui PC. BenQ GV30 oferă un unghi de proiecție de 135 de grade. BenQ GS50 vine cu caracteristici de siguranță pentru utilizarea în timpul liber, având standard IPX2 pentru rezistența la stropi de apă și chiar cădere (de până la 70 de centimetri).

Potrivit companiei, ambele modele sunt capabile să ducă la final un lungmetraj, deși autonomia nu este dezvăluită. Durata de viață a sursei de lumină este totuși de 30.000 de ore. Ele au o greutate de doar 1.6 kilograme și sunt echipate cu mâner pentru a fi ușor de transportat. Prețul nu a fost încă dezvăluit, dar mai multe detalii despre BenQ GV30 veți găsi aici, iar despre GS50 aici!