Canon Zoemini S2 a fost anunțat oficial! Cel mai nou model din gama de aparate foto cu imprimantă instant

0
993
Canon Zoemini S2 a fost anunțat oficial! Cel mai nou model din gama de aparate foto cu imprimantă instant

Canon a lansat un nou dispozitiv astăzi, dedicat persoanelor creative și creatorilor de conținut. Aparatul compact Zoemini S2 este echipat cu o imprimantă instant și permite utilizatorilor să surpindă acțiunea, să editeze și să imprime imaginile facil, oriunde s-ar afla. Detalii despre noul aparat foto Canon Zoemini S2 avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Merită menționat că nu este primul dispozitiv de acest fel de la Canon. Zoemini S2 este succesorul modelului Zoemini S, lansat în urmă cu un an. Noul model nu are parte de un ecran, în partea din față fiind plasată o oglindă pentru încadrarea imaginii. Este ușor, cântărind doar 188 de grame, iar senzorul foto are 8 MP și deschidere F/2.2.

Canon Zoemini S2

Canon Zoemini S2 se poate conecta prin Bluetooth la smartphone-uri cu iOS sau Android pentru încadrarea imaginii, dar și pentru editarea și printarea imaginilor facil. Aplicația Canon Mini Print vine cu filtre pentru culori intense, pentru aspect vintage, dar și unul alb-negru. Expunerea și nivelul de alb se reglează automat, iar fotografiile se pot personaliza înainte de imprimare folosind aplicația.

El poate stoca până la 10 coli Zink, iar imprimarea fotografiilor se realizează facil. Dacă utilizatorii uită să alimenteze cu hârtie, aparatul vine și cu slot pentru cardurile MicroSD. Astfel, fotografiile se salvează, iar imprimarea se poate realiza ulterior. Hârtia foto colantă Zink poate fi folosită de asemenea, pentru personalizarea obiectelor sau lipirea fotografiilor ușor.

Bateria de 700 mAh permite fotografierea și imprimarea a până la 25 de fotografii. Aparatul Canon Zoemini S2 sosește pe nuanțe precum roz auriu, alb perlat și turcoaz închis. Prețul său nu a fost încă dezvăluit, însă mai multe detalii despre noul aparat foto cu imprimantă instant aveți aici!