Canon PowerShot PX debutează oficial și este primul aparat foto inteligent dedicat fotografiilor de familie

0
901
Canon PowerShot PX
Canon PowerShot PX debutează oficial și este primul aparat foto inteligent dedicat fotografiilor de familie

Canon Europe a lansat astăzi un nou aparat foto, dedicat fotografiilor de familie. Este un model inedit, chiar inteligent, compact și ușor de folosit. Se numește Canon PowerShot PX și adoptă un design nonconformist pentru o cameră foto. Detalii despre el avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aparatul este adresat celor ce vor să surprindă petrecerile în familie, cât și iubitorilor de gadgeturi. Acest aparat foto sosește cu funcții inteligente, pentru a vă ajuta la documentarea evenimentelor importante în familie. Camera realizează fotografii de încaltă calitate, de 11,7 MP și filmări Full HD.

Aparatul urmărește acțiunea și încadrează subiectele în cadru, surprinzând expresii și reacții naturale. După pornire, Canon PowerShot PX poate fi așeazat oriunde în casă pentru a realiza instantanee în fiecare zi, iar comenzile vocale permit controlul de la distanță pentru fotografii sau filmări dinamice.

El are parte de un design simplu și portabil, permițând așezarea facilă în orice încăpere. Se încarcă prin USB-C și are parte de WiFi, conectându-se la dispozitivele smart. Aparatul sosește cu funcții avansate de recunoaștere facială și de căutare a subiectului pentru a-i menține pe cei dragi în cadru și obține fotografii pe care altfel riscați să le ratați.

Senzorul are o distanță focală de 19-57 mm, iar obiectivul dispune de zoom cu panoramare și înclinare ce acoperă 340 de grade pe orizontală și 110 grade pe verticală. Toate fotografiile vor fi sincronizate cu aplicația PowerShot pentru iOS și Android.

De asemenea, aparatul vă recomandă cele mai reușite fotografii. Ele vor fi stocare pe un card microSD, fiind ușor de transferat în PC la nevoie.

Nu în ultimul rând, Canon PowerShot PX poate fi folosit și pe post de cameră web cu ajutorul aplicației pentru PC. Mai multe detalii despre noul aparat foto aveți aici!