Televizoarele Samsung The Terrace și The Sero sunt lansate comercial în România, modele lifestyle, dintre care unul cu ecran rotativ

0
1323

Finalul săptămânii a fost marcat și de un eveniment important organizat pe plan local, cel prin care Samsung a sărbătorit lansarea comercială a două noi televizoare lifestyle. Vorbim despre modelele The Terrace și The Sero care au fost create pentru un public țintă mai diferit. Mai multe detalii avem în continuare

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând aflați că televizoarele au fost lansate în cadrul unui eveniment de presă restrâns și că acestea trec dincolo de ideea convențională despre cum ar trebui să arate un televizor. Seria Lifestyle Samsung include și The Frame (televizorul tablou), The Serif (adevărata piesă de decor) și The Premiere (un videoproiector puternic). Toate aceste produse ajută utilizatorii să-și exprime personalitatea și să se bucure de orice tip de conținut.

Samsung The Terrace

Samsung

Televizorul The Terrace, după cum indică și numele său, este un model pentru terasă. Este primul televizor 4K QLED pentru exterior lansat de Samsung, conceput pentru a funcționa în aer liber. Are certificare IP55, fiind rezistent la interperii, precum și la praf, umiditate și căldură. Are panou 4K QLED, oferă volum de culoare de 100% și livrează o calitate bogată și precisă a culorilor, chiar și în lumina soarelui.

Samsung The Sero

The Sero pe de altă parte, este primul televizor cu ecran rotativ lansat de Samsung. Se remarcă prin faptul că este ideal pentru consum de conținut în format vertical. Odată conectat cu telefonul (prin tap view, o simplă atingere pe ramă), ecranul TV se rotește, urmând rotirea automată a ecranului de telefon.

Samsung

Televizorul arată conținutul, inclusiv aplicațiile și conturile de social media, cu un raport de vizualizare optimizat. Aplicațiile sunt afișate pe întregul ecran (orizontal sau vertical). Și aici avem tehnologie QLED, cu 100% volum de culoare și culori realiste indiferent de cât de luminosate sau întunecate sunt cadrele retate.

Iată la ce prețuri se găsesc aceste televizoare local: