Samsung The Frame primește o variantă de 85 inch, televizor din seria lifestyle cu rame pe diferite nuanțe

0
1190
Samsung The Frame

Samsung The Frame este o serie de televizoare puternic apreciate de către public prin prisma elementului de artă implicat. Astăzi descoperim că această serie lifestyle are parte de o extindere astăzi odată cu lansarea unei variante de 85 inch. Debutul are loc în Coreea de Sud și vine la scurt timp de la introducerea noilor modele Frame 2021. Ce livrează televizorul aflați din rândurile următoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest Samsung The Frame este disponibil în diagonale ce pornesc de la 43 inch și ajung la 75 inch. Acum apare și varianta mai mare de 85 inch, adică 215 cm care păstrează grosul dotărilor. Vine pentru început în Coreea de Sud, iar ulterior așteptăm ca acesta să fie disponibil și pe alte piețe globale.

Samsung The Frame

The Frame 85 inch vine cu o ramă ce imită lemnul în pachet, iar opțional se pot alege și alte rame. Acestea se atașează magnetic și au diferite finisaje și culori precum bej, maro sau alb. Cât despre dotările hardware, noua versiune Samsung The Frame este cu 50% mai slim decât modelul de anul trecut.

Samsung The Frame

Dispune de un design Slim Fit Wall Mount ceea ce înseamnă că televizorul stă aproape lipit de perete. Avem panou QLED cu rezoluție 4K, HDR10, HDR10+, HLG și rată de refresh de 120Hz. Primim și AMD FreeSync Premium Pro și un magazin de unde se pot achiziționa opere de artă pentru a fi expuse în mod standby. La interior apare și un procesor Quantum 4K și avem sistem de operare Tizen. Primi acustică 4.0 de 40W, mod auto low-latency, Super Ultrawide Game View și 4x porturi HDMI.

Are și port ethernet, 1x HDMI CEC, funcție Remote PC și Q-Symphony, respectiv Wi-Fi 5 și Bluetooth 5.2. Telecomanda oferă alimentare solară, iar prțul este de 5800 dolari.