Samsung a prezentat noua gamă de televizoare The Frame (2021); Sunt cu 46% mai subțiri față de generația anterioară

0
793

Începând din anul 2020, Samsung a început să lanseze serii inedite de televizoare. Unul dintre modele, considerat chiar operă de artă, este The Frame. Recent a debutat ediția pe 2021 a acestui Smart TV și surprinde printr-o talie cu 46% mai redusă față de modelul precedent. De asemenea, toate modelele au rame customizabile. Aflăm prin intermediul site-ului nostru soră, Mobilissimo.ro, toate detaliile.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Din câte știți, seria de televizoare The Frame a fost concepută pentru a da viață locuințelor, utilizatorii având posbilitatea de a le personaliza facil. Modelele din 2021 sunt mai subțiri și dispun de o colecție mai mare de culori pentru ramă, astfel încât să se potrivească în spațiul în care este plasat TV-ul.

The Frame

Se pare că există două noi culori disponibile pentru aceste rame care se atașează magnetic. Una dintre variante imită chiar lemnul alb (teak), iar smart TV-ul prezintă un stand ajustabil pentru atașarea unui soundbar. În ceea ce privește customizarea, utilizatorii au la dispoziție o colecție de peste 1400 de opere de armă care pot fi afișate pe ecranul TV-ului atunci când acesta este în standby. Practic, acesta ține locul unui tablou care poate fi personalizat facil. Peste picturi se pot aplica filtre, existând 5 opțiuni mate și o paletă de 16 culori diferite. Astfel, imaginile vor părea mai realiste.

Spațiul de stocare pentru ediția din 2021 crește, ajungând la 6GB pentru a stoca până la 1200 de fotografii la calitate UHD. De asemenea, fiind mai subțire, noul TV arată fix ca un tablou pe perete. Televizoarele au parte de display-uri cu tehnologie QLED, oferind 100% volum de culoare, contrast îmbunătățit și detalii excelente. Suportă upscalling 4K prin AI, iar SpaceFit Sound optimizează toate setările de sunet prin analizarea camerei.

Preț și disponibilitate

Samsung The Frame 2021 sosește în diagonale de 43, 50, 55 și 65 inch. Prețul de pornire este de 700 de euro și va fi disponibil doar în India începând din 12 iunie. Curând vom afla detalii și despre disponibilitatea pe plan local.