Razer lansează noi periferice destinate gamingului și streamingului; Placa de captură Ripsaw X și camera web Kiyo X

0
935
Ripsaw X
Razer lansează noi periferice destinate gamingului și streamingului; Placa de captură Ripsaw X și camera web Kiyo X

Razer este o companie recunoscută la nivel mondial în special pentru perifericele sale de gaming. Azi a anunțat două noi dispozitive dedicate gamingului și în special streamingului online. E vorba despre webcam-ul Razer Kiyo X și placa de captură Ripsaw X. Detalii despre acestea avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile soluții sosesc atât în ajutorul gamerilor full-time, cât și a celor ce încă lucrează de acasă. Kiyo X este un webcam ce poate filma la calitate 1080p@30FPS sau 720p@60FPS. Ea funcționează prin software-ul Razer Virtual Ring Light ce permite inclusiv ajustarea luminozității și a contrastului. Permite și filmarea ultrawide, iar ea se poate prinde facil de monitor sau laptop.

Pe lângă noua cameră web, a debutat și Ripsaw X, o placă de captură ce poate transmise semnal video la calitate 4K, în 30 FPS. Potrivit Razer, aceasta beneficiază de latență scăzută și funcționează atât prin HDMI 2.0, cât și prin USB 3.0. Poate fi conectată la console pentru ca gameplay-ul să fie filmat sau transmis pe stream și chiar la camere foto pentru a fi folosite drept cameră web.

Prețul noului webcam Kiyo X este de 79.99 de dolari, iar placa de captură Ripsaw X se vinde pentru 139.99 de dolari pe site-ul Razer. Produsele nu sunt încă disponibile în Europa, dar vor sosi curând.