Logitech aduce un plus de culoare biroului prin noile periferice POP: mouse și tastatură – disponibile deja local

0
2122
Logitech

Prin intermediul unui comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru aflăm astăzi detalii despre cea mai nouă lansare Logitech. Vorbim despre un combo de tastatură și mouse POP, periferice care aduc un plus de culoare biroului.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acestea fac parte din lineup-ul Studio Series și vin cu un plus de personalitate și culori vibrante. Redefinesc felul în care ar putea arăta spațiul nostru de lucru. În cazul tastaturii POP avem și ceva inedit. Aceasta vine cu 8 taste emoji interschimbabile, 4 dintre ele fiind deja montate pe tastatură.

Logitech Pop

Tastele emoji se pot seta cu ușurință în funcție de favorite printr-un shortcut sau folosind aplicația Logitech Options. Aceasta este o tastatură mecanică, ușor de folosit și confortabilă care aduce și funcții de ultimă generație. Are un aer ușor retro și aduce 12 noi shortcut-uri. Avem Snip Screen, Mute Mic și Media Keys.

Logitech Pop

Mouse-ul Logitech POP adoptă un design compact și este ușor de transportat în geantă sau chiar buzunar. Vine cu o rotiță Smartwheel care trece automat de pe modul high-precision pe speed roll. Are un design confortabil și aduce un buton central care deschide meniul de emoji. Vine pe mai multe culori vibrante și aduce un plus de veselie în spațiul tău de lucru.

Logitech Pop

Ambele produse se pot conecta simultan la 3 device-uri diferite prin Bluetooth sau prin receiver-ul wireless Logit Bolt. Livrează autonomie generoasă și ni se promit aici produse durabile. Tastatura POP oferă suport macOS, Windows, iOS, iPadOS, ChromeOS și Android. În schimb mouse-ul POP poate fi folosit cu terminale Windows, macOS, iPadOS, ChromeOS și Linux.

Produsele sunt disponibile deja la eMAG: