The Rings of Power este numele oficial al serialului The Lord of The Rings ce va fi lansat în septembrie

0
1102
The rings of power

Printre serialele așteptate să debuteze în acest an avem și o adaptare după celebra serie The Lord of The Rings. Este în producție la Amazon, iar astăzi aflăm numele său oficial și complet. Apropo, debutul este programat să aibă loc în septembrie pe platforma de streaming Prime Video.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Așa cum spune și titlul postării de față, numele serialului este The Lord of the Rings: The Things of Power. Potrivit scenariștilor, acesta este văzut drept un titlu care ar putea “trăi” pe cotorul unei cărți alături de celelalte clasice ale lui J.R.R. Tolkien. În calitate de scenariști îi avem aici pe J.D. Payne și Patrick McKay.

Cât despre serial, acesta va uni toate poveștile majore din Middle-Earth Second Age: the forging of the rings, ascensiunea lui Sauron și povestea epică a lui Numenor și a Ultimei Alianțe de Elfi și Oameni. Creatorii ne spun că până acum am văzut pe micile sau marile ecrane doar istoria Unui Singur Inel, dar înaintea acestuia, au fost multe altele.

Apare și un teaser prin care Amazon anunță titlul serialului. Este un video în care vedem un peisaj plin de văi și ceață misterioasă. Vedem și matrițe în care este turnat metalul folosit la nașterea inelelor, înainte ca acestea să fie răcite de valurile apei. Apoi camera dă zoom-out și dezvăluie numele serialului.

Până acum nu avem detalii despre intrigă și nici despre caracterele ce vor apărea în producție. Aceste detalii ar urma să fie dezvăluite în viitoare materiale teaser. Ce e clar e că serialul The Rings of Power se va axa pe cele 20 de inele care stau la baza francizei LOTR.