Snap anunță Pixy! O dronă accesibilă, compactă, perfectă pentru creatorii de conținut video (Snapchat, TikTok, YouTube)

0
2114
Snap
Snap anunță Pixy! O dronă accesibilă, compactă, perfectă pentru creatorii de conținut video (Snapchat, TikTok, YouTube)

Snap anunța în urmă cu câțiva ani o pereche de ochelari cu camere integrate. Aceea erau dedicați creatorilor de conținut care voiau să filmeze în stil first-person. Ei bine, compania a anunțat azi Pixy, o dronă accesibilă, compactă, care schimbă abordarea de filmare și e concepută pentru a fi folosită alături de Snapchat și nu numai. Detalii despre acest nou dispozitiv avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Deși vorbim despre o dronă, Pixy căntărește doar 101 grame și nu necesită inițializare sau un joystick pentru control. În schimb, ea pornește la apăsarea unui buton și se oprește în palmele utilizatorului. De asemenea, mai există un buton aici pentru schimbarea modului de functionare.

Există patru astfel de moduri pentru zbor, drona putând pluti, să urmărească sau să orbiteze în jurul utilizatorului. Drona aterizează lin în palmele utilizatorului odată detectată intenția acestuia de a o opri. Apropo, drona filmează pe toată durata zborului, iar aceste clipuri sunt transferate și salvate drept Snapchat Memories. Pot fi editate și postate ulterior de către utilizatori pe rețelele de socializare.

Probabil sunteți interesați și de specificațiile acestei drone. Ei bine, deși compania nu a dezvăluit detalii legate de autonomie, aflăm că există aici un senzor foto de 12 MP. Poate captura clipuri video la calitate 2.7K care pot fi editate ulterior prin adăugarea unor efecte precum Hyperspeed, Bounce, Orbit 3D și Jump Cut.

Prețul unei astfel de drone este de doar 229 de dolari, dar Snap vinde și un Flight Pack ce include o baterie extra la suma de 249 USD.