Drona DJI Mavic 3 Pro scapă pe web: 2 camere la bord şi autonomie de 46 de minute

0
1682

O nouă dronă DJI Mavic a ajuns pe web prin intermediul unei scăpări de manual. Aflaţi că manualul lui DJI Mavic 3 Pro e acum pe Internet şi dezvăluie inclusiv data de lansare, autonomia, ba chiar şi preţul.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Zvonurile afirmă că DJI va dezvălui noua dronă îmbunătăţită în luna noiembrie. Manualul a fost scăpat pe Twitter, dezvăluind specificaţii şi date vitale, precum un timp mai lung de zbor. O dronă clasică DJI poate zbura cam 20-30 de minute, dar trebuie să fie încărcată apoi sau să primească alt battery pack. Ei bine noua dronă ar oferi până la 46 de minute de autonomie, ceea ce e generos în acest segment de produs.

Acea durată e atinsă în condiţii de zero vânt şi viteză de 25 kmph. DJI Mavic 3 Pro va cântări 920 de grame, faţă de 907 cât avea Mavic 2 Pro şi va integra atât o cameră wide, cât şi una pentru zoom. Va adopta un senzor Four Thirds cu o lentilă de 24 mm (F/2.8-F/11), aducând şi un obiectiv telephoto pe cealaltă cameră, cu distanţa până la 160 mm. Camera principală are 20 MP, iar cea telephoto 12 MP. Poate filma la rezoluţie 5.2K, iar drona se încarcă via USB-C ca şi modelele DJI Mini.

Noul model va costa 1599 dolari, iar varianta Cine va ajunge la 2500 de dolari, cu tot cu SSD şi cablu de înaltă viteză. Seria nouă de drone soseşte pe 15 noiembrie.