Razer Kaira X este o nouă pereche de căști de gaming ce sosește în variante Xbox și PlayStation

0
948

Finalul de lună septembrie ne aduce lansări importante și în zona de gaming, acolo unde Razer are ceva interesant de prezentat. Vorbim despre Kaira X, o nouă pereche de căști de gaming. Vine după modelul Kaira (110 euro) și varianta Pro (160 euro) și are un preț mult mai bun, de doar 70 euro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile căști au versiuni Xbox și PlayStation care se diferențiază prin variantele de culoare și desigur compatibilitate. Modelul de Xbox vine pe negru, alb, roșu, albastru sau verde în ton cu nuanțele noului controller Xbox. Varianta PS sosește pe negru cu accente de alb și albastru, pentru a se potrivit cu gamepad-ul DualSense.

Kaira X

La interior, căștile oferă drivere de 50mm TriForce și au microfon la pachet. Pe lateral avem controlul pentru ajustarea volumului și pe cel mute pentru microfon. Căștile Kaira X sunt un model pe fir și au conector 3.5 mm. Ca detalii tehnice ele mai oferă impedanță de 32 ohm, sensibilitate de 95 dBSPL/mW și o frecvență de răspuns 20 Hz – 20 kHz.

Prețul este de doar 60 dolari, iar căștile în varianta PlayStation sunt deja disponibile, inclusiv pe site-ul din Europa aici. Vă reamintesc faptul că Razer a lansat de curând și mouse-ul Basilisk V3. În vară soseau și căștile Barracuda X pentru console, telefoane și PC-uri.