Razer Basilisk V3 este un nou mouse de gaming complet personalizabil cu un nou senzor optic de 26.000 DPI

0
1052
Razer Basilisk V3
Razer Basilisk V3 este un nou mouse de gaming complet personalizabil cu un nou senzor optic de 26.000 DPI

Razer este probabil una dintre cele mai populare companii când vine vorba de periferice de gaming. Compania a lansat astăzi un nou mouse – Razer Basilisk V3. El vine cu caracteristici de top, un nou senzor de 26.000 DPI și celebra soluție de iluminare Razer Chroma RGB la bord. Detalii despre el avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul mouse sosește cu 10+1 butoane programabile, având parte și de o rotiță de scroll inteligentă ce face mai facilă schimbarea între modurile de funcționare. Ea se numește Razer HyperScroll Tild Wheel și asigură o experiență deoebită. Compania a creat trei noi muduri unice: Tactile Scrolling, Smart-Reel și Free Scrolling.

Razer Basilisk V3

Astfel, Tactile Scrolling se utilizează în cazul în care aveți nevoie de precizie maximă, în special în cazul schimbării armelor și a abilităților. Smart Reel facilitează trecerea de la modul tactil în free spin mode, iar Free Spin Mode se utilizează în timpul scrollingului, făcând posibilă o experiență mult mai lină și rapidă. Tehnologia Virtual Acceleration este prezentă și crește viteza de scroll a mouse-ului pe baza vitezei cu care este învârtită rotița.

Butonul de schimbare a profilului este amplasat sub mouse. Celelalte 10 butoane sunt complet programabile și pot fi utilizate pentru acțiuni precum push to talk, ping, comenzi macro și funcții secundare. O altă noutate este prezența noului senzor optic Razer Focus+, de 26.000 DPI. El vine cu funcții precum Asymmetric Cut-Off, ce oferă posibilitatea de a controla distanțele de lift off și landing.

Razer Basilisk V3

Totodată, noile switch-uri optice Razer au un timp de acționare de doar 0,2 ms. Se elimină astfel riscul click-urilor duble, accidentale. Cablul Speedflex are o lungime de 1,8 metri, iar mouse-ul cântărește doar 101 grame. Prețul recomandat de comercializare pentru Razer Basilisk V3 este de 79.99 euro.