Zeno Electric devine distribuitor oficial al motocicletelor electrice Zero; Iată de unde se pot achiziționa!

0
945
Zero
Zero Electric devine distribuitor oficial al motocicletelor electrice Zero; Iată de unde se pot achiziționa!

Automotozen SRL este o companie cu o vastă experiență în industria moto din România. Firma a anunțat astăzi un parteneriat exclusiv cu Zero Motorcycles. Astfel, începând din luna septembrie a acestui an, avem parte de un prim showroom în București. Mai jos avem toate detaliile.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Zero Electric este un brand fondat de către Automotozen SRL în anul 2018. Zero combină cele mai bune caracteristici ale unei motociclete tradiționale cu cea mai avansată tehnologie din zilele noastre. Astfel, sunt produse motociclete electrice de înaltă performanță, eficiente, rapide și ușor de condus. Fiecare model este optimizat și sosește cu sistemul revoluționar electric Z-Force. Totodată, în construcție este folosit un cadru rigid din aluminiu. Acesta este folosit chiar și în cazul aeronavelor, iar greutatea vehiculelor este minimizată.

 

Primul showroom Zeno Electric Store este situat în București, pe Șoseaua Pipera nr. 55C. Pe lângă motociclete, acolo veți regăsi și o gamă largă de vehicule exclusiv electrice precum biciclete, trotinete, propulsoare subacvatice și accesorii.

Dan Popescu, Cofondator Automotozen SRL, a declarat:

“După mai mult de 20 de ani de experiență în industria motocicletelor, putem spune cu mândrie că sunt puține lucruri care ne pot atrage atenția în acest domeniu, dar iată că viitorul electric este fără îndoială unul dintre ele. Ca multe alte țări Europene și România se confruntă cu problema traficului intens și cu un număr mare de mașini astfel că nevoia unei forme de transport mai simple, mai rapide și mai economice este mai mare ca niciodată.

În România există deja un interes imens pentru vehiculele electrice în rândul noii generații de cetățeni urbani, lucru care se reflectă foarte clar în numărul de scutere și mașini electrice vândute în ultimii ani. Ne dorim să fim o parte importantă a acestei mișcări, să furnizăm ceea ce are nevoie această comunitate și să devenim cel mai mare dealer de vehicule electrice, cu o rețea în toate orașele importante ale României.”