Primul trailer “The Matrix Resurrections” a debutat oficial: Neo şi Trinity revin! (Video)

0
732

După luni întregi de teasing şi câteva zile de jocuri puzzle pe site-ul oficial al filmului, “The Matrix Resurrections” îşi dezvăluie primul trailer. La 18 ani distanţă de la finalul trilogiei “The Matrix”, Neo revine şi nu pare a fi acel Messia din primele filme.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Filmul este regizat de Lana Wachovski, unul dintre regizorii care s-au ocupat de trilogia originală. Pe fundalul trailerului de 3 minute auzim piesa “White Rabbit” de la Jefferson Airplane, o aluzie la “Alice în Wonderland” şi la faptul că nimic din ceea ce vedem nu este real. Keanu Reeves a revenit în rolul unui Thomas Anderson care trăieşte într-un univers simulat în care Neil Patrick Harris îi ţine o şedinţă de psihanaliză.

Trinity apare la rândul său, dar amnezică şi neştiind cine este Neo. Pastilele albastre revin, dar de această dată Neo le ia mereu, poate pentru a îl ţine ancorat în simulare. Sunt foarte multe teorii legate de ceea ce se vede în trailer, iar personajul care i-a pus pe cei mai mulţi pe gânduri este cel jucat de Yahya Abdul-Mateen II. Arată ca Morpheus, se mişcă precum el şi are aceiaşi ochelari, deci fie e o reîncarnare a sa, fie un fiu al său.

De altfel Laurence Fishburne nu face parte din distribuţie, deci e posibil să fi fost înlocuit. La finalul ultimului film “Matrix” maşinile au căzut la pace cu oamenii, dar aceştia nu au fost scoşi cu toţii din simulare. Posibil ca războiul să fi pornit din nou, iar Neo să fi fost ţinut captiv într-o capsulă în acest timp. Filmul va debuta în cinematografe pe 22 decembrie şi în aceeaşi zi apare şi pe HBO Max, care apropo debutează în România în 2022.

Probabil noul “Matrix” va sosi la noi via HBO Go.