Tesla lansează primul produs pentru publicul tânăr: un ATV Cyberquad de aproape 2000 de dolari

0
2903

Tesla a ales un moment neaşteptat pentru un anunţ de produs: începutul lunii decembrie. Ce e inedit e că acum firma lui Elon Musk ţinteşte spre publicul tânăr şi foarte tânăr prin intermediul unui ATV cunoscut drept Cyberquad. Iar el nu e ieftin deloc.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Producătorul de automobile electrice a dezvăluit pe 2 decembrie ATV-ul Cyberquad, unul gândit pentru copii şi adolescenţi. Avem de-a face cu un vehicul cu 4 roţi, unul bun pentru offroad şi cu design inspirat de Cybertruck. Cyberquad include un schelet din oţel, scaun cu pernă moale şi suspensie ajustabilă cu frânare pe discul din spate. Iluminarea e asigurată de LED-uri. Se vinde la 1900 dolari aici.

ATV-ul e gândit pentru copii de la 8 ani în sus şi poate suporta o greutate maximă de 75 de kilograme. Autonomia ajunge la 24 de kilometri, la nivel de trotinetă dacă mă întrebaţi pe mine, iar încărcarea durează 5 ore. Viteza maximă este de 16 km/h, iar în marşarier merge cu jumătate din viteză maximă. Livrările vor începe în 2, până la 4 săptămâni. Adulţii pot limita viteză maximă la 8 km/h pentru siguranţa celor mici.

Produsul e disponibil doar în SUA deocamdată şi e deja out of stock pe site-ul Tesla. De remarcat că Musk nu garantează că ATV-ul ajugne până la Crăciun, dar îl recomandă ca un cadou ideal de sărbători. În vreme ce avem un produs inspirat de Cybertruck pe piaţă, Cybertruck-ul în sine să lasă aşteptat la 2 ani fix de la prezentarea sa din noiembrie 2019. Teoretic vine la final de 2022, dar nimic nu e sigur acum.