Ducati prezintă cea mai avansată trotinetă electrică din portofoliu; Pro-III costă 799 euro și are motor de 350W

0
3300
Ducati

Piața trotinetelor electrice atrage și producători din zona auto/moto, iar un exemplu este Ducati. Această companie a lansat câteva modele de trotinete electrice și acum vine cu cea mai avansată versiune din portofoliu. Se numește Ducati Pro-III, costă 799 euro și descoperim ce ne rezervă din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Această trotinetă poate fi conectată la aplicația Urban e-mobility și aduce și tehnologie NFC. Cu ajutorul său putem porni trotineta folosind un token special. Prin această măsură de siguranță avem asigurat faptul că doar noi putem opera trotineta, având token-ul la îndemână.

Ducati

Vehiculul aduce și porturi de încărcare USB, motor de 350W și baterie de 468 Wh. Autonomia este de 50 km, iar viteza maximă ajunge la 25 km/h. Pro-III adoptă un design modern cu însemnele brandului, dar există un detaliu pe care poate nu îl știați până acum. Această trotinetă, cât și cele anterioare nu sunt produse direct de către Ducati.

În schimb, ele sunt produse de alte companii care folosesc numele Ducati prin intermediul unui contract de licențiere. Nu se știe pentru moment dacă și când va produce Ducati motociclete electrice, dar până atunci avem iată trotinete.