Sony LinkBuds S este cea mai compactă şi uşoară pereche de căşti true wireless din lume

0
3341

Sony a dezvăluit astăzi perechea de căşti TWS cea mai uşoară şi compactă din lume, Sony LinkBuds S. Acest anunţ vine imediat după debutul căştilor WH-1000X5 (over ear) şi după căştile LinkBuds cu design inedit pe care le-am văzut la început de an.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Trebuie spus că ideea de „cele mai mici şi uşoare căşti din lume TWS” provine mai degrabă ca laudă din partea celor de la Sony, nu e o garanţie. LinkBuds S cântăreşte 4.8 grame per cască şi Sony le-a dezvoltat cu confortul utilizatorului în minte. Formatul este unul ergonomic, care se potriveşte în orice ureche fără a provoca iritaţii, păstrând şi o potrivire în ureche securizată şi stabilă. Căştile nu vor zbura din ureche nici dacă faci sport intens, inclusiv jogging.

Designul nu e cel cu „inele deschise” de la Sony LinkBuds, iar cutia de încărcare şi transport este acum verticală, similară cu AirPods. Căştile au dopuri din cauciuc şi aduc un control tactil similar cu cel de la LinkBuds. Sony a colaborat şi cu gigantul Niantic, creatorul jocului Pokemon Go şi dezvoltator special pe jocuri AR ca Ingress. Practic, Pokemon Go poate folosi tehnologia de „sunet spaţial” a căştilor pentru a ajuta jucătorii să se bucure de o experienţă în care sunetul e direcţionat în funcţie de zona spre care se uită.

Sony LinkBuds S au aceeaşi tehnologie Voice Pickup ca şi Sony WH-1000XM5, care preiau vocea într-un mod foarte clar în timpul apelurilor, chiar şi pe o stradă zgomotoasă sau pe vreme cu vânt puternic. Există şi o structură mesh la microfoane pentru izolare contra vântului. Avem şi drivere de 5 mm şi un procesor V1 pentru anulare de zgomot şi reducerea a distorsionării. Există suport Google Assistant şi Amazon Alexa, iar autonomia este de 6 ore cu anulare de zgomot, în vreme ce tocul mai aduce 14 ore de autonomie.

Costă 200 dolari, vin pe alb sau negru şi se vând de pe 20 mai.