Sony LinkBuds este o pereche de căşti cu design complet diferit de predecesori; Oferă 17 ore autonomie

0
2622

Sony a prezentat în această săptămână căştile LinkBuds, cu care se abate de la abordarea de design a seriei XM şi trece la un design deschis. E vorba despre un design tip “open ring”, care creşte confortul şi permite trecerea sunetelor ambientale.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste accesorii tip earbuds permit controlul mai facil al lui Spotify, încât să puteţi porni piesa preferată fără a fi nevoie să atingeţi telefonul mobil. Această experienţă de purtare şi utilizare a căştilor e cunoscută drept “Never Off”. Căştile sunt foarte uşoare, iar unitatea tip inel îţi permite să comunici facil cu cei din jur în vreme ce te joci, lucrezi de acasă sau asculţi muzică. Există în continuare anulare a zgomotului în timpul apelurilor şi puteţi realiza apeluri fără a fi distraşi.

Sony şi-a dotat dispozitivul cu un Integrated Processor V1, iar driverul de 12 mm tip inel va oferi un sunet echilibrat şi bogat. Există şi control adaptiv al volumului, care îl optimizează în funcţie de mediul din jur. În plus apare o funcţie numită Wide Area Tap, care permite realizarea unor gesturi mai facile pentru control. Speak to Chat pune automat pauză muzicii de îndată ce căştile detectează că vorbeşti cu cineva, iar odată ce conversaţia e gata porneşte iar muzica.

Avem şi suport Google Assistant şi Alexa. Sony se laudă şi că produsul său e ecologic, iar atât căştile, cât şi cutia de încărcare şi transport sunt realizate din plastic reciclat, iar ambalajul nu include deloc plastic. Avem parte şi de certificare IPX4 şi autonomie de 5.5 ore cu o singură încărcare. Cutia de transport şi încărcare oferă încă 12 ore de funcţionare. Fast charging-ul aduce 90 de minute de muzică cu doar 10 minute de alimentare.

Produsul se vinde pe alb sau negru din această lună de la suma de 180 de euro.