Sonos Sub Mini este un subwoofer accesibil folosit în tandem cu soundbar-urile companiei

0
2995

Sonos a ţinut un eveniment important săptămâna trecută, în cadrul căruia a dezvăluit primul său asistent vocal (Sonos Voice Control), dar şi cel mai ieftin soundbar, Sonos Ray. Acum aflăm că ni se pregăteşte şi un subwoofer accesibil, Sonos Sub Mini, care tocmai a scăpat în imagini.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Singurul subwoofer vândut de Sonos este Sub, cu preţ de 749 de dolari, iar el costă mai mult decât Ray şi Beam. Sonos Sub Mini vine cu un design cilindric, cu un corp compact. Un subwoofer de genul e vital pentru o experienţă cât mai plăcută la vizionarea de filme şi ascultat muzică pe soundbar-ul conectat la TV. Atunci când soundbar-urile Sonos recunosc un Sub conectat, ele ajustează output-ul pe frecvenţe mai înalte, lăsând joasele şi basul pentru subwoofer.

Sub Mini se remarcă prin decupajul alungit, în formă de pilulă, plasat fix în mijlocul său. Sub are un decupaj dreptunghiular. Sub Mini va avea porturi acustice laterale, ca şi Sub-ul clasic, doar că va aduce componente mai puţin puternice. Încă nu ştim exact toate dotările şi preţul, nici lansarea, avem doar un leak publicat de The Verge deocamdată. Ce e clar e că Sonos se orientează tot mai mult spre segmentul de produse mai accesibile.

Dispozitivele Sonos se remarcă faţă de concurenţă şi mă refer aici la soundbar-uri prin faptul că pot funcţiona independent de TV, ca nişte boxe conectate la Internet, redând muzica de pe serviciile de streaming. Se pot şi interconecta formând sisteme audio cu surround.