Primul monitor cu refresh rate de 500 Hz este aici: ASUS ROG Swift 500Hz

0
3454

Se pare că 360 Hz nu mai sunt de ajuns pentru gaming-ul competitiv, iar ASUS tocmai a ridicat ştacheta la 500 Hz. Compania a prezentat monitorul ROG Swift 500Hz, o premieră absolută în tech şi în gaming-ul eSports.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ce e drept ASUS nu e străină de premiere, inaugurând şi monitoarele de 144 Hz Full HD cu un deceniu în urmă. Apoi au lansat monitorul ROG G-Sync 240 Hz în 2017. În 2020 sosea şi primul monitor de gaming cu refresh rate de 360 de Hz din lume. ROG Swift 500Hz foloseşte un panou de 24.1 inch Full HD, un Esports-TN (E-TN), care oferă o responsivitate cu 60% mai mare faţă de monitoarele clasice TN LCD.

El a primit şi un update de firmware pentru a suporta NVIDIA G-Sync şi are un mod eSports dedicat numit Esports Vibrance. Toate aceste funcţii îi permit să fie optim de folosit în mediu competitiv. Modul anterior menţionat permite ca lumina să treacă prin cristalele LCD şi culorile să pară mai vii. Este oferit şi suport NVIDIA Reflex Analyzer, care le permite gamerilor să măsoare latenţa cu un singur click.

NVIDIA afirmă că acest dispozitiv este tunat pentru jocuri competitive precum CS: GO, Valorant, Overwatch şi Rainbow Six Siege. Încă nu avem preţ, dar mă aştept să fie măricel.