CES 2020: Philips prezintă noi becuri smart Hue pentru exterior și actualizează aplicația de mobil

0
1107
Philips

Lansările din cadrul CES 2020 sosesc pe bandă rulantă și printre concepte auto, laptop-uri și monitoare mai vedem și produse smart home. Descoperim astăzi faptul că cei de la Philips tocmai ce au lansat noi becuri smart Hue pentru exterior. De asemenea și aplicația de mobil a primit un upgrade, dar mai multe aflați în continuare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vorbim pentru început despre colecția de becuri pentru exterior. Acestea sunt modele Philips Hue ce permit customizarea grădinii pentru un look special pe timpul nopții. Se pot crea diferite scenarii de întâmpinare atunci când intrăm pe poarta casei și becurile pot afișa 16 milioane de culori.

Philips

De asemenea, acestea ar fi capabile să afișeze 50000 nuanțe de temperatură pentru lumina albă. Avem pentru începutul modelul Appear ce crează o lumină sub formă de triunghi sus-jos și are un efect elegant. Attract pe de altă parte este un felinar de perete ce afișează un arc de lumină colorată.

Avem apoi modelul Daylo – o lumină circulară cu efect subtil și nu în ultimul rând Philips Nyro cu aspect modern. Aceasta va fi disponibilă atât în varianta pentru perete, cât și într-o versiune specială pentru a ilumina o alee de exemplu. Există și opțiuni de voltaj slab precum Lily XL sau Econic.

Prețuri și disponibilitate Philips Hue:

Hue Appear va costa 139.99 dolari, Hue Econic 129.99 dolari, iar Lily XL 139.99 dolari. În plan secund avem actualizarea pentru aplicația Hue ce adaugă mai multe funcționalități categoriei Zones. Va fi astfel mai ușor de controlat un grup de becuri printr-o singură apăsare de buton.

Dispozitivele mai sus menționate vor debuta comercial în perioada ianuarie-martie pe piața din SUA și le așteptăm și la noi în țară curând. Apropo, soluția Philips Hue Play HDMI Sync Box pentru sincronizarea luminilor ce debuta anul trecut primește de asemenea ceva nou. Este vorba despre un update ce aduce suport pentru asistenții vocali Siri, Alexa sau Google Assistant.