CES 2020: Samsung a lansat SSD-ul portabil T7 Touch, cu cititor de amprente integrat

0
1667

Samsung a anunţat la CES 2020 lansarea celui mai nou dispozitiv de stocare externă, SSD-ul Portabil T7 Touch. Acesta combină un design elegant cu cele mai mari viteze de pe piaţă, mulţumită standardului USB 3.2 Gen 2. Noul dispozitiv oferă o protecţie sporită a datelor mulţumită unei măsuri suplimentare de securitate hardware: senzorul de amprentă încorporat.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Această modalitate de securizare înseamnă că avem aici clar un produs business/corporate, pentru cei care îşi partajează date vitale legate de muncă. SSD-ul extern poate stoca un număr mare de fotografii, jocuri, videoclipuri 4K sau 8K şi se poate conecta la telefon, tableta, PC sau consolă de jocuri. T7 Touch oferă un upgrade al vitezei de transfer faţă de produsele de stocare anterioare.

Astfel, ajunge la o viteză de citire de 1050 MB/s şi o viteză de scriere de 1000 MB/s, fiind de aproximativ 2 ori mai rapid decât predecesorul său, T5. Este şi de până la 9.5 ori mai rapid decât HDD-urile externe. Dispozitivul poate atinge viteza maximă atunci când este utilizat cu interfaţa NVMe. Pe lângă cititorul de amprente există şi protecţie pe bază de parolă şi criptare hardware de de 256 biţi.

Avem şi un „LED Motion”, care îi permite utilizatorului să îşi dea seama de starea device-ului cu o singură privire. Produsul are o carcasă solidă din aluminiu, dar rămâne compact, cântărind doar 58 de grame. Vine în variante de stocare de 500 GB, 1 TB sau 2 TB şi pentru conectare are un cablu USB-C to USB-C şi un cablu USB-C to USB-A. Soseşte cu garanţie limitată pe 3 ani.