Samsung Bespoke, frigiderul ce se poate personaliza în funcție de stilul de viață este lansat global

0
2041
Samsung Bespoke

Prin intermediul unui comunicat de presă proaspăt ajuns în inbox-ul nostru aflăm astăzi detalii despre noutățile Samsung în zona electrocasnicelor. Este vorba despre frigiderul Samsung Bespoke care după lansarea în China va ajunge la nivel global, inclusiv în Europa.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Din datele comunicate de către companie, acest frigider inaugurează o nouă eră a electrocasnicelor personalizabile. La ce se referă mai exact Samsung prin această mențiune este că frigiderul se poate personaliza în funcție de preferințele utilizatorilor. Produsul poate fi adaptat propriilor configurații în funcție de material, culoare și modul pentru a se potrivi diferitelor stiluri de viață și concepte de design interior.

Samsung Bespoke

Seria de față include 3 modele: un modul de 24 inch cu o singură ușă, un modul de 18 inch cu o singură ușă și un modul BMF cu două uși. Cu aceste 3 unități modulare diferite, utilizatorii pot pur și simplu să adauge un nou model la combinația lor existentă fără a fi nevoiți să înlocuiască modelul inițial atunci când fac o schimbare de design sau în stilul de viață.

Produsele din gamă pot fi îmbinate pentru a reflecta stilul de viață, obiceiurile alimentare, numărul membrilor și organizarea bucătăriei. Un alt detaliu pe care îl aflăm este acela că toate modelele sunt identice ca adâncime și înălțime. Frigiderul vine cu panou de uși inovator care poate fi personalizat printr-un finisaj unic din material color (CMF).

Sunt disponibile până la 11 culori printre care violet, roz, vișiniu sau bleumarin. Există de asemenea și 3 texturi: Satin Glass, Color Cotta și Glam Mirror.

Funcții Samsung Bespoke:

  • Funcția All Around Cooling răcește uniform fiecare compartiment al frigiderului de la un colț la altul, verificând constant temperatura și circulând aerul rece prin orificii amplasare
    strategic. Astfel, mâncarea va sta la o temperatură optimă, păstrându-și prospețimea mai mult timp.
  • Funcția Metal Cooling contribuie, de asemenea, la menținerea alimentelor proaspete, chiar și atunci când utilizatorii deschid și închid ușa frecvent. Placa cu răcire metalică și raftul metalic previn pierderea aerului rece la deschiderea ușii.
  • Tehnologia No Frost ajută la menținerea temperaturii optime în fiecare colț al frigiderului prin îmbunătățirea circulației aerului, împiedicând acumularea de gheață pe alimente proaspete, precum legumele și previne necesitatea de a dezgheta congelatorul.
  • Utilizatorii se pot folosi, de asemenea, și de funcția Power Freeze pentru a seta automat
    temperatura congelatorului la cel mai mic nivel, intensificând aerul rece. Această funcție este excelentă pentru înghețarea rapidă a alimentelor ce necesită congelare, precum înghețata și cuburile de gheață.
  • Congelatorul / frigiderul convertibil 3 este un compartiment reglabil. Astfel utilizatorii pot trece cu ușurință de la congelator la frigider în funcție de nevoile lor.