Google lucrează la o nouă boxă inteligentă Nest, ca înlocuitor pentru Google Home

0
1269
Google

Pe piața boxelor inteligente Google Home este una dintre cele mai apreciate soluții de către consumatori, aceasta sosind în diferite forme și dimensiuni, cu Google Assistant la pachet. De la debutul său din 2016 au trecut 4 ani și mai nou seria de boxe smart a fost rebranduită sub numele Nest.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Prin intermediul unor informații ajunse online aflăm astăzi faptul că ni se pregătește un succesor pentru Google Home, boxă ce va ajunge sub branding Nest. Va avea un design similar cu celelalte boxe văzute până acum, inclusiv acel material tip țesătură aplicat în zona superioară.

Noua boxă inteligentă ar fi cunoscută la nivel intern sub numele de cod “prince” și nu va fi un device Smart Display. Asta înseamnă că nu include ecran precum Home Hub și se va limita la interacțiunea pe bază de comenzi vocale. Ce aflăm totuși este că va avea drivere mari pentru a livra o calitate audio de excepție.

Google Assistant va fi la posturi și se pare că va exista și o funcție de conectare a două boxe Nest în setup stereo. Nu știm încă denumirea finală pe care această boxă o va avea și nici când va debuta oficial. În teorie trebuia să vedem noutăți hardware de la Google în cadrul conferinței I/O 2020 dar aceasta a fost anulată din cauza pandemiei Covid-19.

Următorul mare eveniment Google este în octombrie acolo unde vor debuta telefoanele Pixel 4a și Pixel 5. Poate la toamnă avem și update la nivelul portofoliului de boxe inteligente.