Google Home Hub este o nouă boxă smart cu display tactil; Costă 149 dolari și are rol de hub central

1
1205
Google Home HUb

Alături de smartphone-uri și tablete cei de la Google au anunțat ieri seară și lansare boxei inteligente Google Home Hub, dispozitiv ce face parte din conceptul Smart Display. Ce înseamnă asta este că avem parte de un hibrid între boxă și tabletă, device-ul combinând un ecran cu un difuzor.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Boxa vine echipată cu un ecran tactil de 7 inch și spre deosebire de majoritatea dispozitivelor de acest tip, nu avem parte de o cameră web în cazul de față pentru apeluri video. În schimb, Google oferă posibilitatea de a transforma boxa în hub central pentru a conecta celelalte dispozitive Smart Home.

Utilizatorii vor putea realiza căutări prin comenzi vocale adresate lui Google Assistant, controla dispozitive smart tot prin voce, dar și naviga pe YouTube, vedea programările din calendar sau stabili ruta către serviciu din Google Maps. Cu Google Photos boxa se poate transforma și în ramă foto.

Google Home Hub vine la un preț de 149 dolari în State și este disponibilă pe nuanțele Sand, Aqua, Chalk și Charcoal. Cumpărătorii primesc la achiziție un abonament gratuit pe 6 luni la serviciul YouTube Premium!