ASUS Chromebook C423

Din partea taiwanezilor de la ASUS vine astăzi și lansarea lui ASUS Chromebook C432, un nou laptop care rulează sistemul de operare Chrome OS. Avem de-a face cu un notebook din zona accesibilă care nu impresionează la nivel de dotări hardware după cum veți descoperi din rândurile de mai jos!

Publicitate

Aflați că acest produs vine echipat cu ecran tactil de 14 inch, cu procesor Intel Celeron 3350 sau Pentium N4200 în funcție de varianta aleasă și cu până la 8 GB RAM. Se oferă și 32 GB sau 64 GB de stocare eMMC, difuzoare stereo, slot microSD și cu o cameră frontală pentru apeluri video.

Laptop-ul este disponibil și în variante fără ecran tactil care vor fi mai accesibile și aflați că puteți alege dintre configurații cu panouri HD sau Full HD. În materie de conectivitate se oferă aici următoarele: 2x porturi USB 3.1 Type-C, 2x porturi USB 3.1 Type-A, jack audio, Wi-Fi 802.11 ac și Bluetooth 4.0.

După cum se poate vedea într-una dintre imaginile incluse mai sus, acest notebook dispune de o balama care permite deschiderea ecranului până la un unghi de 180 grade. Bateria ar oferi până la 10 ore de autonomie și fiind un laptop Chrome OS, asta înseamnă că primim Google Play și suport pentru aplicații Android.

Prețurile încă nu au fost dezvăluite!