Kingston anunță lansarea SSD-ului NV1 NVMe PCIe pentru performanță ridicată și capacități de stocare generoase

0
1059
Kingston

Astăzi cei de la Kingston ne informează prin intermediul unui comunicat de presă despre lansarea unui nou SSD. Se numește Kingston NV1 și este un model NVMe PCIe creat pentru performanță. Sosește în diferite capacități de stocare și din rândurile de mai jos aflăm detalii despre ce ne rezervă acesta.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Descoperim în primul rând că acest model este ideal pentru utilizatorii de laptop-uri și calculatoare de mici dimensiuni, ce sunt la primul SSD NVMe. NV1 vine în variante de 512 GB, 1 TB și 2 TB, cu viteze de citire de până la 2100 MB/s. Vitezele de scriere urcă până la 1700 MB/s. Kingston spune că un astfel de SSD este de 3x ori mai performant decât un SSD cu interfață SATA.

Kingston

Este și mai eficient din punt de vedere energetic. Emite mai puțină căldură și are un timp de încărcare mai rapid. Astfel este ideal pentru utilizatorii care apreciază timpii de reacție foarte buni și accesul rapid la date. Ni se oferă și 3 ani garanție iar pentru moment nu avem detalii despre disponibilitate. Kingston urmează a oferi curând informații despre data la care vine în magazine și despre preț.

În altă ordine de idei mai aflăm că în 2020 Kingston a livrat global peste 20 de milioane de SSD-uri. De asemenea, prin lansarea de azi compania vine în ajutorul utilizatorilor de laptop-uri vechi, oferind o versiune mSATA a modelului KC600. Dacă sunteți interesați mai degrabă de un card de memorie SDXC, avem un review pentru modelul Canvas React PLUS 128 GB chiar aici.