Sennheiser CX Plus au debutat oficial! Căști wireless cu suport ANC și autonomie de până la 24 de ore

0
1877
Sennheiser CX Plus
Sennheiser CX Plus au debutat oficial! Căști wireless cu suport ANC și autonomie de până la 24 de ore

Sennheiser are în portofoliu un lineup popular când vine vorba de căști wireless in-ear. Sub această gamă a debutat azi Sennheiser CX Plus, primul model din această serie ce beneficiază de anulare activă a zgomotului de fundal. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile căști wireless suportă o varietate de codecuri: SBC, AAC, AptX și AptX Adaptive audio de la Qualcomm. Ele au parte de control tactil la exterior și suportă setări EQ avansate. Astfel, fiecare cască poate fi customizată facil, utilizatorii având posibilitatea de a alege ce cască preferă pentru controlul audio, a apelurilor sau a asistentului virtual.

Sennheiser CX Plus beneficiază de rezistență la apă IPX4, iar fiecare cască cântărește doar 6 grame. Sosesc alb sau negru, iar driverele au 7 mm. Conectarea la dispozitive se realizează prin Bluetooth 5.2, iar autonomia ajunge la 8 ore de playback audio. Alături de cutiuță de transport totuși, autonomia este de 24 de ore. Sennheiser a adăugat și Transparency Mode, iar playback-ul va fi oprit în cazul în care o cască este scoasă din ureche.

Cea mai importantă funcție adăugată totuși, este cea pentru anularea zgomotului de fundal (ANC). Compania afirmă că noua pereche de căști Sennheiser CX Plus va oferi o calitate acustică ce va mulțumi chiar și audiofilii.

Căștile vor fi disponibile începând din 28 septembrie la prețul recomandat de 179.95 USD în SUA. În Marea Britanie ele vor costa 129.99 de lire. Vom reveni cu detalii privind disponibilitatea odată ce vor fi listate și de către retailerii locali.