Huawei PixLab X1 este o imprimantă desktop cu HarmonyOS la bord

0
846

Huawei e în plină frenezie a lansărilor de produse Office, de la un PC All In One la două noi laptopuri şi chiar o imprimantă cu HarmonyOS la bord. Aceasta din urmă se numeşte Huawei PixLab X1 şi avem detalii despre ea mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Huawei a intrat în 2021 în zone noi, precum cea a periuţelor electrice, monitoarelor de gaming, cea auto şi cea a mouşilor. Acum intră şi în “teren minat”, dominat de alde Canon şi HP. A anunţat ieri prima sa imprimantă desktop, modelul PixLab X1 care e gândită pentru interconectarea cu produse Huawei în special. Avem de-a face cu o imprimantă laser aici, una care poate imprima doar în alb/negru.

Are o rată de imprimare de 28 de pagini pe minut, iar Huawei afirma că suportă printing pe două părţi automat. Are şi rol de copiator şi scanner şi poate detecta automat scanarea de buletine şi documente, ajustându-se în concordanţă. Huawei PixLab X1 cântăreşte 9.5 kilograme şi vine doar pe alb. Are controale capacitive, 4 GB stocare, 512 GB RAM şi un port USB 2.0, dar şi unul 10/100 M Base-TX. E dotată şi cu NFC, Wi-Fi 5 şi Bluetooth 5.0.

Odată ce un cont de utilizator e adăugat la device, toate terminalele asociate acelui cont sunt adăugate la imprimantă. Costă în jur de 300 de euro şi se va putea conecta la terminale cu Windows, Ubuntu, macOS.