Redmi va lansa pe 22 septembrie un nou laptop de gaming din seria G

0
719
Redmi
Redmi va lansa pe 22 septembrie un nou laptop de gaming din seria G

În luna august a anului 2020, Redmi îsi anunța intrarea pe nișa laptopurilor de gaming. Atunci a debutat Redmi G, primul notebook dedicat jocurilor din portofoliul companiei, în diferite configurații. Azi aflăm că acesta va primi un succesor, producătorul postând un prim teaser care indică data de lansare a acestuia. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Teaser-ul legat de modelul Redmi G 2021 a fost postat pe Weibo chiar azi. Potrivit acestuia, noul laptop de gaming va debuta pe 22 septembrie. În plus, compania spune că “noul obiectiv” este acela de a populariza produsele high-end. Ce înseamnă asta? Noul laptop va sosi cu hardware de top, însă acesta s-ar putea reflecta și în prețul său.

Redmi

Ca un reminder, primul laptop din seria G sosea în trei configurații. La interior regăseam procesoare Intel Core i5 și i7 (Gen 10) și grafică dedicată asigurată de plăcile NVIDIA GTX 1650 și 1650 Ti. Având în vedere că producătorul a confirmat că noul notebook va sosi în configurații de top, ne așteptăm la cel puțin un model cu procesor Intel Core i9 (Gen 11). Nu e exclus totuși să avem parte și de variante AMD în acest an.

Totuși, ca soluție grafică Redmi ar putea merge tot pe NVIDIA, mai exact pe noile soluții din lineup-ul RTX30. Au mai rămas însă doar câteva zile până la debut. Pe 22 septembrie vom afla toate detaliile despre noul notebook de gaming Redmi.