Canon anunță noi imprimante MAXIFY, cu rezervor de cerneală reîncărcabil; Debutează și un model i-SENSYS

0
967
Canon

Astăzi prin intermediul unui comunicat de presă aflăm detalii despre noua lansare Canon din această lună. Avem de-a face cu o extindere pentru gamele i-SENSYS și MAXIFY, în scopul de a sprijini birourile de acasă, birourile mici și cele de tip hub. Ce ne rezervă această extindere la nivel de imprimante aflați din rândurile următoare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Descoperim că noile modele sunt 3 la număr și numite astfel: i-SENSYS MF832Cdw, MAXIFY GX6040 și GX7040. Acestea au fost gândit pentru productivitate, eficiență și colaborare, având multiple utilizări în diferite spații de lucru. Prin această lansare Canon oferă companiilor garanția că pot avea soluții robuste și fiabile și în locuri mici. Sunt vizate aici și acele birouri comune mici.

Canon

Varianta MF832Cdw din acest trio oferă tehnologie laser color superioară și viteză de imprimare color de până la 38ppm. Vitezele la scanare sunt de până la 150ipm, iar capacitatea maximă ajunge la 2300 coli. Are și ecran tactil de 7 inch și suport pentru coli A4, A5, A5R și A6. Variantele MAXIFY oferă imprimare profesională folosind un sistem cu cerneală pe bază de pigment în 4 culori.

Canon

Un detaliu important este că modelele Maxify dispun de tehnologie MegaTank cu rezervoare de cerneală reîncărcabile. Au și ecran tactil de 2.7 inch, capacitate de până la 600 de coli și compatibilitate cu diverse aplicații media. Pot fi create și bannere lungi (1.2m) sau plicuri la nveoie. De asemenea, cu un set de recipiente de cerneală color se pot atinge volume de până la 14.000 de pagini printate.

Toate noile modele oferă conectivitate inteligentă, posibilitate de monitorizare, gestionare și oprire de la distanță. Apare și suport cloud prin Canon Print, iar varianta MF832Cdw oferă compatibilitate cu Universal Print by Microsoft. Pentru moment nu avem detalii despre prețurile locale și nici despre debut. Vom reveni cu informații despre disponibilitate!