Sony lansează SRS-XB13, o boxă compactă şi puternică cu EXTRA BASS

0
901

Sony a prezentat astăzi o nouă boxă compactă, care se laudă cu funcţionalitatea EXTRA BASS. Se numeşte Sony SRS-XB13 şi oferă un sunet profund şi expansiv. Utilizatorii vor avea parte de o boxă portabilă pe care o pot lua cu ei oriunde fără probleme, datorită curelei practice şi a designului rezistent. Bateria are o autonomie îndelungată.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noua boxă wireless este compactă şi portabilă, iar ea propagă sunet de calitate. Cureaua îi permite ataşarea oriunde, pe rucsac, pe încheietura mâinii sau chiar de un parasolar, atunci când veţi sta la soare. Aflaţi că boxa poate fi suspendată cu susul în jos la înălţime creând o “cascadă” de muzică, care îi învălui pe utilizatori. Mulţumită funcţionalităţii Extra Bass şi procesorului Sound Diffusion, avem parte de un sunet pătrunzător. Radiatorul pasiv va funcţiona alături de un difuzor cu gama completă pentru a îmbunătăţi tonurile joase, amplificând basul, în ciuda dimensiunilor compacte.

Dacă veţi conecta două boxe XB13 împreună veţi avea parte de un sunet şi mai puternic, în stereo de această dată. Noul dispozitiv rezistă la praf şi stropire, având rating IP67. Autonomia sa este de până la 16 ore, cu un indicator al bateriei, care va prezenta şi pe telefonul mobil nivelul rămas. Suportă şi apelare telefonică hands free şi dispune de Bluetooth 4.2 dar şi Google Fast Pair. Încărcarea se face via port USB-C, iar pe partea de codecuri avem SBC şi AAC. Boxa vine pe negru, albastru, gri-bej, roz coral, albastru pudrat şi galben.

Va fi disponibilă din aprilie 2021 de la suma de 294 de lei.