Canon prezintă noua generaţie de imprimante MegaTank: PIXMA G640 şi PIXMA G540

0
1125

Canon a anunţat extinderea gamei sale de imprimante color cu rezervoare de cerneală reîncărcabile, adăugând două noi modele în portofoliu. E vorba despre modelul multifuncţional PIXMA G640, dar şi de imprimanta PIXMA G540. Acestea sunt dispozitive create pentru imprimarea foto în volume mari şi vin cu noile suporturi şi recipiente de cerneală MegaTank.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile imprimante folosesc un cap de imprimare FINE şi 6 cerneluri Chromelife 100 pe bază de coloranţi. Aceste echipamente oferă materiale imprimante în culori vibrante şi intense. Au mentenanţa simplă şi sunt compatibile cu o mare varietate de suporturi şi recipiente de cerneală MegaTank. Acestea asigură imprimarea în volume mari, iar noile modele reprezintă soluţia ideală pentru magazinele cu cerere mare de imprimare fotografică. PIXMA G640 şi G540 folosesc 6 cerneluri pe bază de coloranţi, inclusiv două cerneluri noi, roşu şi gri, care oferă o gamă extinsă de culori.

Se obţin astfel nuanţe mai intense şi mai multe detalii în zonele întunecate, lucru util pentru fotografiile vibrante cu contrast puternic. Ambele modele folosesc tehnologia cu cap de imprimare FINE, pentru o calitate deosebită, granulaţie redusă şi culori intense. Diferenţa de culoare la imprimarea pe suporturi diferite este mică, fie că realizaţi imprimare faţă-verso pe hârtie mată sau doar faţă pe hârtie lucioasă şi semilucioasă. Utilizatorii vor obţine astfel materiale de înaltă calitate, indiferent de suport.

Puteţi imprima inclusiv fotografii fără margine în format A4 şi alege o gamă variată de suporturi Canon, precum hârtie magnetică pentru magneţi de frigider personalizaţi sau hârtie foto autocolantă pentru decorarea pereţilor. Recipientele MegaTank îşi merită numele, magazinele foto având posibilitatea de a imprima 3800 de fotografii 4×6 cu un set de recipiente. Asta reduce costurile şi scade şi timpul pierdut cu înlocuirea de recipiente. Şi mentenanţa e mai facilă, utilizatorii putând înlocui singuri capul de imprimare FINE.