Bang & Olufsen anunță BEOSOUND Emerge, o boxă pentru acasă cu design minimalist; Seamănă cu un PS5

0
1533
Bang & Olufsen Beosound Emerge

În ultima perioadă cei de la Bang & Olufsen au fost foarte activi în ultima perioadă, lansând printre altele și căști over-ear cu ANC. Acum lansează boxa BEOSOUND Emerge, o boxă pentru utilizarea acasă și care se remarcă prin design-ul minimalist și subțire. Ce livrează aceasta, la ce sumă se vinde și alte detalii despre funcțiile sale avem în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ca design boxa iese cu adevărat în evidență, fiind complet diferită de ce am mai văzut până acum pe piață. Aflăm că boxa a fost proiectată de Benjamin Hubert de la agenția de design LAYER, cu o siluetă subțire. A fost creată pentru muzică, design și artizanta, oferind echilibrul perfect între frumusețea elegantă a unui obiect de interior și performanțele tehnice ale unei boxe realizate pentru a fi utilizată pe termen lungă.

BEOSOUND Emerge

Avem inserții din materiale calde, plăcute la atingere și inspirate din interioarele rezistențiale. Boxa Bang & Olufsen Beosound Emerge are o carcasă din lemn de stejar care se înfășoară pe corpul îmbrăcat în țesătură din Kvadrat. Avem și elemente din aluminiu sablat, perlat și anodizat în tonuri aurii pentru un aspect luxos. Boxa vine și pe Negru Anthracite cu grilaj perlat și panouri laterale din polimer. Bang & Olufsen spune că design-ul boxei a fost inspirat de o carte, panourile laterale îmbrăcând boxa precum coperțile unei cărți. Mie îmi amintește într-o oarecare măsură și de look-ul consolei PlayStation 5.

Avem o interfață de control în zona superioară și un sistem cu 1 difuzor woofer de 4 inch (100mm), un difuzor pentru frecvență medie 1.45 x 1 inch (de 37mm) și 1x tweeter 0.6 de 1 inch (14mm). Primim amplificator de 60W (clasa D) pentru woofer, 30W (clasa D) pentru medii și 30W (clasa D) pentru tweeter. Boxa dispune de funcția de compensare activă a încăperii, Beosonic și are B&O Olufsen Radio, TuneIn prin intermediul Google Assistant și Bluetooth.

Prezentare video Bang & Olufsen Beosound Emerge:

Avem linie intrare/optică, Google Assistant, AirPlay 2, Chromecast și WiFi ac dual-band, respectiv Bluetooth 5.0. Boxa dispune de port Ethernet, mufă line-in/optică, port USB-C pentru alimentare și port de service microUSB. Alimentarea se face de la rețea (90-240V) și aflați că boxa măsoară 25.5 cm x 16.5 cm x 6.7 cm și ajunge la o greutate de 1.38 kg.

Band & Olufsen Beosound Emerge costă 749 euro în nuanța Gold Tone, respectiv 599 euro în nuanța Black Anthracite. Este disponibil chiar de astăzi în magazinele B&O din Europa, iar global ajunge din toamnă. Detalii extra aflați de aici!