Urbanista Los Angeles sunt primele căști over-ear cu ANC care se încarcă solar

0
469
Urbanista Los Angeles
Urbanista Los Angeles sunt primele căști over-ear cu ANC care se încarcă solar

Urbanista este o companie suedeză axată pe produse audio. Astăzi au debutat noile lor căști wireless – Urbanista Los Angeles, primele căști wireless over-ear din lume care se încarcă solar. Acestea seamănă cu Apple AirPods Max, însă prețul lor este mult mai mic. De asemenea, beneficiază și de anularea activă a zgomotului de fundal. Despre noile căști Urbanista avem detalii mai jos.

Publicitate

După cum spuneam, ca design, acestea aduc cu Apple AirPods Max, însă construcția este complet diferită. În partea superioară a benzii se află suprafața pentru încărcare solară. Materialul folosit pentru încărcare se numește “Powerfoyle”, iar Urbanista susține că se pot încărca de la orice sursă de lumină, chiar dacă destul de lent la interior.  Căștile sosesc pe negru în primă fază, dar ar urma să debuteze și o variantă albă.

Urbanista Los Angeles

Se pare că o oră petrecută afară cu căștile va asigura 3 ore de autonomie. Urbanista Los Angeles aduc și ANC pentru a reduce zgomotul de fundal și un mod ambiental pentru momentele când utilizatorii au nevoie să audă ce se întâmplă în jur. De asemenea, la fel ca modelul Urbanista Miami, sunetul se va opri odată ce utilizatorul le va da jos de pe cap.

Totodată, Urbanista Los Angeles funcționează cu Siri și Google Assistant, sosesc cu Bluetooth 5.0 și pot fi încărcate și prin cablu via USB-C. În mod interesant, producătorul afirmă că autonomia acestora este de 50 de ore. Prețul noilor căști de la Urbanista este de 199 de euro și sunt disponibile momentan doar pe site-ul producătorului.