Realme va lansa accesorii de gaming sub branding Narzo, poate și un laptop pe viitor

0
1836
Realme

Realme este după cum bine știți un brand externalizat din Oppo și prezent nu doar în India, ci și la noi în România. Se remarcă prin telefoanele cu raport preț-specificații atractiv, un exemplu fiind Realme 6s. Acesta costă doar 649 lei și aduce ecran 90Hz, ceva rar întâlnit în acest segment de preț.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La rândul său această companie are și brand-ul Narzo sub care a lansat telefoane. Mai nou pregătește și intrarea pe piața accesoriilor de gaming sub acest nume după cum confirmă imaginea de mai sus. Vedem aici un mouse de gaming Narzo, cât și un mousepad cu design arătos și logo-ul brandului.

Mouse-ul de gaming pare a fi unul wireless. Are design agresiv, multe butoane și nelipsita iluminare RGB care poate fi customizată de utilizatori. De asemenea, cunoscătorii spun că acest periferic seamănă foarte mult cu Logitech G502 Hero. Asta ce ar putea sugera o colaborare între Realme și Logitech. Altă posibilitate este ca pur și simplu look-ul să fie copiat.

Nu este exclus ca pe viitor să vedem și căști de gaming Realme, ba chiar și laptop-uri de gaming la un moment dat. Cât despre aceste două accesorii din imagine, ele sunt așteptate să debuteze alături de telefoanele Narzo 30 și Narzo 30 Pro. Varianta Pro din acest duo va avea ecran de 6.5 inch, 6 GB RAM, cameră foto quad în spate și procesor Helio G95.