Elon Musk face muzică mai nou; Ascultă piesa sa electronică “Don’t Doubt Ur Vibe”

0
2098

Am fi crezut că Elon Musk e mulțumit cu faptul că e CEO Tesla și SpaceX și a contribuit la inventarea lui Paypal, dar nu… Miliardarul are veleități artistice, manifestate prin cea mai nouă piesă a sa. Da, Elon Musk e muzician mai nou.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Melodia se numește “Don’t Doubt Ur Vibe” și a fost lansată pe contul de Soundcloud al miliardarului. Nu e nici măcar prima sa piesă, pentru că a lansat una haios-ironică prin 2019, drept tribut pentru gorila Harambe. De această dată abordează genul EDM, cu un track destul de scurt, pe care și-a mixat și vocea. Piesa e altminteri generică și repetitivă, blândă pentru EDM și vag dansabilă.

Posibil ca iubita lui Musk, muziciana din Canada Grimes să îi fi insuflat acest apetit creativ. Musk ia lucrurile în serios, postând fotografii din studioul de înregistrări și punând mențiunea “EDM” sub numele său de pe Twitter. Tot acolo și-a schimbat și descrierea în “născut la 69 de zile după 4/20”, adică Ziua Marijuanei. Cineva a exagerat cu iarba, se pare…

Muzica lui Musk nu este agresivă, nu spune multe și nu are nici pretenții, parcă am auzi-o în fundalul unei mașini Tesla. Musk are un 2020 excelent până acum, între faptul că Tesla valorează mai mult decât GM și Ford, dar și evoluția proiectului Starlink și finalizarea unui proces de defăimare în ultimele săptămâni.

Să urmeze oare un album, sau poate chiar un concert live? Am auzit oameni care ar plăți să audă un Ted Talk cu Elon, dar un DJ set la Neversea?