Noi televizoare smart „Gazer” ajung pe plan local, printre care și modelul TV55-US2 de 55 inch

0
1634
Gazer
Gazer

Un producător britanic despre care probabil nu ați auzit până acum este și Gazer, firmă ce include în portofoliu multe dispozitive. Avem în primul rând televizoare Smart TV, cât și electronice auto precum sisteme de navigație, camere video auto, oglinzi smart sau sisteme de radar pentru parcare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În cazul în care nu știați, televizoarele acestei companii sunt disponibile și la noi pe plan local prin intermediul distribuitorului ELKO România. În momentul de față avem distribuite în România modele cu diagonale cuprinse între 32 și 55 inch. Acestea folosesc panouri IPS cu unghiuri de vizualizare extinse astfel încât conținutul poate fi urmărit în condiții optime chiar și în camere generoase ca dimensiune sau suprailuminate.

Gazer
Gazer

Noul model ce sosește din această lună și la noi se numește Gazer TV55-US2. Este un televizor cu diagonală de 55 inch și rezoluție 4K ce rulează sistemul de operare Android 7.1. Ecranul este un IPS True RGB și ni se oferă aici suport HDR. Avem parte de o interfață intuitivă și simplă de utilizat, dar și posibilitatea de control al televizorului cu ajutorul smartphone-urilor.

Pentru a controla TV-ul în acest mod tot ce trebuie făcut este să descărcăm aplicația Gazer TV pe telefon (iOS/Android) și să ne conectăm la rețeaua Wi-Fi personală. Printre opțiunile de control ave telecomandă, control tactil, mouse, sau Air Mouse. Se pot reda și conținuturile de pe telefon și duplicarea ecranului dispozitivului mobil.

Gazer TV55-US2 aduce procesor quad-core A53 pe 64-bit, 2 GB RAM, 16 GB stocare și suport USB pentru instalarea de aplicații APK direct de pe stick. Televizorul are Wi-Fi, funcții Smart TV și îl găsiți în oferta CEL.ro.