Serviciul de streaming video Disney+ ajunge la peste 28 milioane de abonați; Iată când ar putea sosi în România

0
1317
Disney+
Disney+

Pe finalul anului trecut, mai precis pe data de 12 noiembrie se lansa cea mai nouă platformă de streaming video și anume Disney+. Astăzi aflăm că în doar 3 luni de la debutul serviciului, numărul de abonați a ajuns la cifra de 28.6 milioane. Rezultatul este excelent chiar și comparat cu estimările făcute de analiști.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceștia se așteptau ca Disney+ să atragă 20 milioane de abonați, dar în realitate numărul este cu mult mai mare. A fost un trimestru mai bun decât se aștepta oricine. S-au înregistrat astfel venituri în valoare de 28.6 miliarde de dolari. În perioada următoare se așteaptă la un nou val de abonați în pragul lansării de producții Marvel și Lucasfilm.

Disney+
Disney+

Este vorba despre “The Falcon and the Winter Soldier” ce va debuta în august. Avem de asemenea și WandaVision ce vine în decembrie. Din octombrie revine serialul The Mandalorian în sezonul 2. Un detaliu și mai interesant, este acela că Disney+ a depășit oficial numărul de abonați HBO Now.

Criticii sunt sceptici cu privire la modul în care Disney+ își va păstra baza de clienți. Asta se întâmplă în condițiile în care nu este o platformă generală de entertainment precum Netflix. Este un hub pentru cele mai mari francize ale companiei. Cu toate acestea pare că nu este suficient pentru a-i mulțumi pe toți în fiecare zi din lună, pe tot parcursul anului.

Disney+
Disney+

De asemenea, oferta platformei de streaming nu se ridică la catalogul diversificat pe care Netflix îl are. Cât despre extinderea Disney+, asta se va întâmpla din 24 martie atunci când serviciul ajunge în Europa de Vest. Va sosi în regiuni precum Franța, Germania, Italia, Spania, Marea Britanie și alte țări.

Când debutează în România?

Apoi din vară va sosi și în Belgia, Portugalia și alte piețe din Europa vestică. Până la final de an sunt șanse să apară și în România, un indiciu fiind apariția unei pagini preview oficiale în limba română. Un abonament lunar costă 7 dolari, dar există și opțiunea unui abonament pe un an la prețul de 70 dolari.